Home
Catalog
Parteneri
Download
Acoperire
Despre noi
Cariere Lista de preturi

Bine ati venit!Cine suntem?

NFG Trade SRL este o companie românească, având capital 100% privat, al cărei domeniu de activitate este reprezentat de importul și distribuția unei game largi de produse: echipamente de încălzire și răcire a aerului, echipamente electrice, echipamente solare și fotovoltaice, instalații  sanitare, de alimentare și de evacuare a apei, amenajări interioare, termosisteme, fitinguri și țeavă de cupru, PVC, PP, PEHD, Ppr.
Societatea a luat ființă în anul 1993 și, în prezent, acoperă ½ din suprafața României, deservind clienți din 23 de județe, prin intermediul rețelei de distribuție și a celor 5 depozite, situate în: București, Brăila, Pitești și Ploiești.

Obiective / Valori

De la înființare și până în prezent, scopul urmărit a fost acela de a ajunge unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții domestice și industriale pentru piața românească, prin oferirea unor produse de înaltă calitate, care să respecte toate standardele de calitate în vigoare la nivel european, sprijinirea partenerilor în atingerea obiectivelor propuse prin oferirea de soluții tehnice potrivite cerințelor fiecărui proiect în parte și dezvoltarea unor parteneriate de lungă durată la nivelul întregii țări.
De asemenea, un alt obiectiv este acela de a acoperi zonele geografice în care societatea nu este încă prezentă, prin accesarea unor clienți noi din respectivele zone și prin deschiderea unor noi puncte de lucru.

Branduri

O preocupare constantă a activității NFG Trade SRL este aceea de a oferi produse sș solutii de calitate ireproșabilă, care să asigure beneficiarului confortul și siguranța utilizării produselor pentru o perioadă îndelungată de timp. În acest sens, NFG Trade SRL a urmărit asocierea cu branduri de renume internațional, ale căror produse și servicii sunt recunoscute în întrega lume pentru calitatea și durabilitatea lor.
      Din portofoliul NFG Trade SRL fac parte nume ca: Viessmann, Vaillant, Ariston, Ferroli, Grohe, Cersanit, Tucai, Korado, Eurociere, Kermi, Valrom, Valplast, Klingspor, Roca, Tiemme, Fra-Bo, Valvex, Bonomi
În fiecare an portofoliul firmei se îmbogățește cu noi branduri care acoperă diverse game de produse din oferta SC NFG Trade SRL, contribuind astfel la asigurarea unui standard calitativ foarte ridicat.