Home
Catalog
Parteneri
Download
Acoperire
Despre noi
Cariere Lista de preturi

Termeni si conditiiLa accesarea, navigarea sau folosirea în orice alt mod a acestui site acceptaţi, fără limitări sau restricţii, termenii si condiţiile de utilizare expuse în continuare.

Acest site va fi folosit exclusiv pentru uzul dumneavoastră personal, noncomercial şi cu condiţia respectării dreptului de proprietate intelectuală. Nu aveţi dreptul să modificaţi, schimbaţi, distribuiţi, vindeţi sau să transmiteţi nicio informaţie conţinută sau copiată de pe acest site, inclusiv dar fără a se limita la texte, imagini, grafică, indiferent de scopul comercial sau public al unei asemenea activităţi.

Aceste reguli sunt obligatorii pentru toţi utilizatorii site-ului, NFG Trade Srl garantând, în aceste condiţii, un drept neexclusiv, netransferabil şi limitat, de accesare şi utilizare a acestui site.


MODIFICAREA ACESTOR TERMENI ŞI CONDIŢII DE UTILIZARE

NFG Trade Srl îsi rezervă dreptul de a revizui aceşti termeni şi condiţii de utilizare prin actualizarea acestei pagini în orice moment şi fără o notificare prealabilă a utilizatorilor. Termenii şi condiţiile de utilizare în vigoare sunt cei afişaţi pe site. Vizitarea periodică a acestei pagini vă oferă posibilitatea de a lua la cunoştinţă de orice modificare survenită cu privire la aceşti termeni şi condiţii, dumneavoastră fiind unicii răspunzători de cunoaşterea şi conformarea la noile prevederi şi modificări ce pot apărea.În caz de neconformare ne rezervăm dreptul de a bloca accesul utilizatorilor care încalcă aceşti termeni şi condiţii de utilizare, sau orice alte prevederi relevante din legislaţia în vigoare.

DREPT DE PROPRIETATE ASUPRA CONŢINUTULUI ACESTUI SITE

Toate materialele reproduse pe acest site, incluzând, dar fără a se limita la informaţii, texte, grafică, software, unelte, produse, servicii, date, rezultate ale folosirii software-ului, reclame, nume, logo-uri precum şi mărci înregistrate reprezintă “conţinutul” acestui site, fiind protejate de legea dreptului de autor, legile referitoare la mărci şi proprietate intelectuală, cu excepţia unei stipulaţii exprese contrare existente pe acest site. Folosirea de către dumneavoastră a conţinutului site-ului constituie o acceptare a acestor condiţii şi vă obligă la respectarea acestora.

Este interzisă modificarea, copierea, reproducerea, descărcarea, transmiterea sau distribuirea acestui conţinut în orice modalitate cu excepţia cazurilor permise de condiţiile de utilizare sau cu consimţământul expres şi prealabil al proprietarului acestui conţinut.

 

MĂRCI ÎNREGISTRATE ŞI COPYRIGHT

Mărcile înregistrate şi logo-ul de pe acest site şi alte site-uri afiliate, sunt, sub rezerva unei stipulaţii contrare exprese, proprietatea NFG Trade Srl. Ele sunt protejate de către Legea Mărcilor Înregistrate şi de către tratate internaţionale, iar reproducerea şi folosirea lor neautorizată vor atrage după sine pedepsirea conform legilor în vigoare. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nicio formă şi în niciun fel fără o permisiune în prealabil scrisă de la NFG Trade Srl. Reproducerea neautorizată a acestui site şi a celor afiliate, ori a oricărei părţi componente va atrage după sine pedepsirea conform legislaţiei în vigoare.

 

DISCULPARE DE GARANTIE

NFG Trade Srl a realizat acest site ca un serviciu cu scop exclusiv informativ. Transmiterea acestor informaţii nu creează nici un fel de relaţie contractuală cu NFG Trade. Nu trebuie să acţionaţi in temeiul informaţiilor oferite de acest site fără a cere asistenţă specializată de la NFG Trade Srl. Deşi NFG Trade a încercat să menţină  informaţiile, software-ul şi alte servicii cât mai curate, acest site poate conţine erori şi omisiuni pentru care nu ne asumăm nicio responsabilitate. Materialele şi conţinuturile de pe acest site sunt furnizate fără nici un fel de garanţie. NFG Trade Srl nu este responsabil pentru nicio pierdere de tip hardware, software sau de fişiere, cauzate de folosirea site-ului. Prin urmare, NFG Trade Srl nu oferă nici o garanţie că site-ul, produsele sau serviciile furnizate pe site, de către NFG Trade Srl sau în numele companiei NFG Trade Srl (inclusiv software-ul gratuit pentru download) vor îndeplini cerinţele dumneavoastră, nu vor fi întrerupte, vor fi sigure, fără erori sau că site-ul sau serverele folosite de NFG Trade Srl nu au virusuri şi sunt pe deplin funcţionale sau curate.


POLITICA DE CONFIDENŢIALITATE

NFG Trade Srl poate culege şi păstra date despre persoanele care vizitează acest site şi care voluntar furnizează aceste informaţii, prin intermediul procedurii de înregistrare. De asemenea, NFG Trade Srl poate aduna şi păstra informaţii referitoare la persoana de contact. Aceste informaţii pot fi folosite pentru a vă putea contacta în legatură cu produsele şi serviciile noastre sau ale clienţilor noştri, în orice moment. Aveţi dreptul de a ne cere să ştergem informaţiile referitoare la persoana dumneavoastră şi să renunţăm la dreptul de a vă contacta.

Pentru acces la informaţii în afara celor cu caracter public, oferite de site-ul www.nfgtrade.ro, vă obligaţi să: (1) furnizaţi date adevarate, exacte şi complete despre dumneavoastră aşa cum sunt cerute în formularul de înregistrare, şi (2) să menţineţi şi înoiţi, atunci cand este cazul, datele de înregistrare pentru a fi adevărate, exacte si complete. Dacă veţi furniza informaţii care nu sunt conforme cu realitatea, nu sunt exacte sau sunt incomplete, NFG Trade Srl are dreptul să suspende sau să desfiinţeze contul deschis, şi poate refuza toate încercările curente sau viitoare de folosire a site-ului.