Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home /  SISTEME SCURGERE APE PLUVIALE /  RIGOLE SCURGERE APE PLUVIALE /  KIT RIGOLA SPARK PP DN70 CU GRATAR OZ A15 1M 1000X90X90
CENTRALE TERMICE CENTRALE TERMICE TERMOSEMINEE TERMOSEMINEE CENTRALE PE COMBUSTIBIL SOLID SI PACHETE CU ACCESORII CENTRALE PE COMBUSTIBIL SOLID SI PACHETE CU ACCESORII BOILERE PUFFERE TERMOSTATE BOILERE PUFFERE TERMOSTATE SISTEME SOLARE SISTEME SOLARE INCALZIRE IN PARDOSEALA IVAR HVAC ROMANIA / VALROM INCALZIRE IN PARDOSEALA IVAR HVAC ROMANIA / VALROM RADIATOARE ALUMINIU / OTEL RADIATOARE ALUMINIU / OTEL PARDOSELI SPECIALE PENTRU TRAFIC GREU SI INCALZIRE IN PARDOSEALA PARDOSELI SPECIALE PENTRU TRAFIC GREU SI INCALZIRE IN PARDOSEALA ACCESORII PARDOSEALA - PROFILE, PLINTE, IZOLATIE ACCESORII PARDOSEALA - PROFILE, PLINTE, IZOLATIE BAIE: CAZI - LAVOARE - VASE DE TOALETA - CABINE DE DUS - BATERII SANITARE - ACCESORII BAIE: CAZI - LAVOARE - VASE DE TOALETA - CABINE DE DUS - BATERII SANITARE - ACCESORII CONCEPTE BAI CONCEPTE BAI ROBINETI RACORDURI DISTRIBUITOARE SI CONTOARE APA ROBINETI RACORDURI DISTRIBUITOARE SI CONTOARE APA ROBINETI SI RACORDURI GAZ ROBINETI SI RACORDURI GAZ INSTALATII SANITARE INSTALATII SANITARE OBIECTE SANITARE BUCATARIE OBIECTE SANITARE BUCATARIE SISTEME SCURGERE APE PLUVIALE SISTEME SCURGERE APE PLUVIALE HIDROFOARE SI POMPE DE APA. SISTEME DE POMPARE HIDROFOARE SI POMPE DE APA. SISTEME DE POMPARE ECHIPAMENTE ELECTRICE ECHIPAMENTE ELECTRICE FEROMETAL FEROMETAL SCULE SI CONSUMABILE SCULE SI CONSUMABILE DECORATIUNI DECORATIUNI SILICON SI SPUMA SILICON SI SPUMA DISPOZITIV ANTICALCAR CALCEO DISPOZITIV ANTICALCAR CALCEO APARATE AER CONDITIONAT / INVERTER APARATE AER CONDITIONAT / INVERTER

KIT RIGOLA SPARK PP DN70 CU GRATAR OZ A15 1M 1000X90X90

Producator:   STANDARTPARK
Cod produs:   088011

Parametri

  • Material:polipropilena
  • DN:70
  • Dimensiune:1000x90x90 mm
  • Greutate:1.37 kg
  • Clasa sarcina:A15
Descriere produs

Specificatii de instalare

    * Conexiuni pentru gratar aflate pe suprafata lateral interioara a rigolei,

punctate in 20 de locuri in forma de T montate in oglinda;

    * Conexiune stabila si sigura in timp, facand un spectacol pe toata lungimea suprafetei laterale a rigolei;

    * Conexiuni transversale pe muchia laterala a gratarului ce se asambleaza deasupra rigolei ce serveste la incuietori pentru o fixare sigura, astfel evitatnd deplasarea pe orizontala a sistemului;

Vedere exterioara de la baza rigolei Spark


 

Montare, scheme pe etape
Conexiune, spatiu pentru conectarea la conducta

 

* Conducta poate fi conectata la oricare dintre cele 8 secțiuni ale rigolei;

* În fiecare secțiune exista model pentru conectare;


Piesa de conexiune


Se conecteaza tevi DN100;
Lungime - 110 мм;
Latime - 110 мм;
Inaltime - 40 мм.
Piesa de conexiune verticala la 90 de grade intre Rigola Spark PP DN100 - Dimensiuni 10-14-07 si teava de canalizare. (Art. 6825)


 

 

Punctul de taiere a rigolei
Rigola poate fi taiata intre oricare din cele 2 sectiuni indicate.

Permite crearea unei linii minime necesare pentru lungimea indicata in proiect.

Trebuie sa fim atenti sa nu taiem prin zona in care se asambleaza piesa verticala ce se conecteaza la rigola si conducta de canalizare.

 


Pe suprafetele laterale ale rigolei sunt 8 secțiuni, atunci cand se doreste o conexiune unghiulara a produsului se procedeaza similar.

 

 

Ancorare rigola

Rigolele au puncte de fixare sigure una fata de alta pentru a putea construi o linie de drenaj, acestea se datoreaza prezentei suprafetelor de capat prin incuietori.


Fixarea rigolelor se face prin formarea de racorduri la linia laterala si este asigurata de performanta produselor locale.
Fiecare dintre cele 8 secțiuni ale rigolei are sistem de "blochează" pentru a fixa rigola de ancora după tăiere.

 


 

Montarea pieselor de capat la Rigola Spark DN100
Piesa capat (Art. 6821/2) ce se mnteaza la inceputul rigolei


Piesa capat (Art. 6821/1)ce se monteaza la sfarsitul rigolei


In acest caz, avem capetele rigolei inchise de la inceputul liniei de drenaj pana la sfarsit.
Piesa de capat (Art. 6821/1), pote fi, de asemenea, conectata ca un adaptor de suprafata pentru inchiderea sectiunii laterale a rigolei conform instructiunilor descrise; («canelura» - «canelura», «broasca» - «broasca »). Sau conectata in forma literei T la baza rigolei.

 

Galerie video
KIT RIGOLA SPARK DN70 CU GRATAR 1M 1000X90X90. Video 272
Parerea clientilor
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

Alte produse din categorie